No és una franquícia, és un

estil de vida

obre el teu restaurant

concepte

Cuina de fusió de sabors i textures d’altres països, on les tècniques d’alta cuina són aplicades sense caure en el tòpic repetit de “pizza gourmet” o “d’autor”.

 

Les pizzes combinen elements crus amb salses fredes i calentes, destacant la utilització de productes com el chipotle, els curris o els brots frescos i cilindres.

 

Tots els restaurants de La Clote s’incorpora el showcooking per fer més atractiu sota la mirada dels clients.

 

Els nostres equip gaudeixi i s’ho passi bé treballant, perquè aquest mateix flow és el que transmetrà als clients.

“La Clote és un espai on convisquin els vegans, els vegetarians i els carnívors, un espai d’unió i de compartir. Un espai sense guetos gastronòmics, on tothom sigui benvingut i vingui a gaudir del nostre menjar i compartir la paraula i l’abraçada al voltant de les nostres taules”.

Jordi Devesa (fundador)

dades generals

Concepte: Restauració organitzada

Segment: Pizzes, Pastes, Hamburgueses, Amanides, Entrepans, Mescal, Cerveses Importació.

Línies de Negoci: Local, Take Away i Delivery

Any: des del 2014

Previsió de vendes primer any: approx €400,000

Rendibilitat Anual (EBITDA): posar-se en contacte

Retorn a la inversió: approx 2,9 anys

El Local: Superfície mínima de 140m2 – òptim 200-250 m2 (cuina 15m2)

Unir-te al clan?

Els números, el màrqueting, els manuals operatives, lexperiència, el posicionament duna marca autèntica, fruit de lautenticitat, el respecte, el compromís social. Tot això està. Només falta una cosa.

 

Una persona que vol gaudir i divertir-se, fer-se mitjançant un negoci que inspira fans, no “clients target”.

 

Aquesta persona podria ser la teva. Vols unir-te al clan?

contactar

PARLEM?

Després de completar el formulari a continuació, us enviarem un dossier amb detalls financers i un perfil clar de La Clote com a proposta comercial. Ens encantaria expandir el clan Clote i compartir la nostra visió amb altres persones d’idees afins.